Skip links

UW ZORG IS ONZE ZORG

Uzo Zorg is een thuiszorgorganisatie die met een team aan specialisten en professionals, waaronder (wijk)verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden, thuishulp verleners en thuishulp begeleiders ZORG levert aan huis. Het gaat hierbij o.a. om specialistische verpleging waarbij we een stuk zorg van het ziekenhuis overnemen maar ook wijkverpleging en persoonlijke verzorging. Onze professionals kijken samen met u uw familie en de betrokken zorginstanties wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving (mantelzorg) naar oplossingen die voor u op maat worden samengesteld en waar een goed functionerend zorgteam voor u klaar staat en dat 24 uur per dag. “Uw zorg is onze Zorg” daarvoor staat UzoZorg. Onze benadering is altijd persoonlijk, betrokken en professioneel.

Welkom op UzoZorg

Uzozorg is een zorgorganisatie in Rotterdam. UzoZorg is opgericht in 2016. In de zorgsector hebben beide oprichters ruime zorgervaring zowel intramuraal als extramuraal.

Wij staan klaar om voor u te zorgen!

Onze professionals kijken samen met u uw familie en de betrokken zorginstanties wat er aan zorg nodig is.

Wat doen wij?

Uzozorg verleent verschillende diensten aangepast op de behoefte van de client waaronder:

  • Wijkverpleging
  • Palliatief terminale zorg
  • Specialistische zorg
  • Persoonlijke begeleiding

Werken bij uzo zorg

Uzo Zorg is een een kleine informele thuiszorgorganisatie wij werken met zzp-ers zelfstandige zorgverleners.

Wij onderscheiden ons van andere zorgorganisaties omdat we er naar streven om kleine vaste zorgteams te creeren rondom onze cliënten.
Uzo Zorg verleent zorg bij de cliënt thuis. Deze zorg kan variëren van 20 minuten per zorgmoment tot 24 aaneengesloten uren.
Dit betekent dat er de mogelijkheid is om routes te lopen met 4 tot 8 clienten of aaneengesloten uren bij één cliënt worden ingezet.

Onze benadering met UzoZorg is altijd persoonlijk, betrokken en professioneel.

Met wie werken wij?

UzoZorg werkt met verschillende deskundigheidsniveaus:
– verzorgenden (niveau 2)
– verzorgenden (niveau 3IG)
– verpleegkundigen (niveau 4/5)
Ben je in het bezit van een van deze diploma’s en de volgende documenten:
– Inschrijving KvK
– VOG
– Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
– inschrijving klachtencommissie
– recente bevoegdheden verpleeghandelingen niet ouder dan 2 jaar
En zie jij als zzp-er een samenwerking met UzoZorg zitten neem dan contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

UzoZorg Hulp wijk image

Onze Diensten

Specialistische Zorg


Specialistische zorg wordt mogelijk omdat er steeds meer ziekenhuistechnologie’’ verplaatst kan worden naar de thuissituatie. Denk bijvoorbeeld aan pijnbestrijding, infuusbehandelingen of thuisbeademing dit zijn verschillende mogelijkheden die de specialistische zorg in de thuissituatie te bieden heeft.

Persoonlijke begeleidingHet kan soms nodig zijn dat u extra ondersteuning nodig heeft om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Ook kan het zo zijn dat u na een ziekte moet leren omgaan met beperkingen hierin biedt Uzozorg u de nodige begeleiding.

Wijkverpleging


Heeft u na een ziekenhuisopname of om een andere reden thuiszorg nodig? Dan biedt Uzozorg u deze optie. Het kan hier gaan om bijvoorbeeld: wondverzorging, sondevoeding, zwachtelen of om toedienen van injecties.
Hulp en ondersteuning bij de dagelijkse handelingen valt ook onder wijkverpleging. Wat verstaan wij onder hulp bij de dagelijkse handelingen denk u hierbij aan: Persoonlijke verzorging, medicijnen innemen, wassen, douchen, opstaan, toiletgang en naar bed gaan.

Palliatief Terminale Zorg


Als u de laatste fase van uw leven thuis in uw eigen vertrouwde omgeving wilt doorbrengen helpt UzoZorg u hierbij. De mogelijkheden die wij in de deze fase bieden zijn zeer breed. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan nachtzorg maar er is ook de mogelijkheid om 24-uurs zorg te krijgen in deze fase. De zorg wordt volledig met u en uw naasten op uw behoeften afgestemd. De terminale fase wordt door een behandeld specialist of huisarts vastgesteld.

UW ZORG IS ONZE ZORG

Levert maatwerk en oplossingen

Werkt met ervaren professionals

Heeft jaren aan kennis en kunde in huis

Werkt met kleine zorgteams

Behandelt u met de insteek alsof u familie bent

Maakt zichtbaar wat ze levert

Werkt intensief samen met huisartsen

UzoZorg care worker image
Return to top of page