Diensten van UzoZorg

Specialistische Zorg

Specialistische zorg wordt mogelijk omdat er steeds meer ziekenhuistechnologie’’ verplaatst kan worden naar de thuissituatie. Denk bijvoorbeeld aan pijnbestrijding, infuusbehandelingen of thuisbeademing dit zijn verschillende mogelijkheden die de specialistische zorg in de thuissituatie te bieden heeft.

Wijkverpleging

Heeft u na een ziekenhuisopname of om een andere reden thuiszorg nodig? Dan biedt Uzozorg u deze optie. Het kan hier gaan om bijvoorbeeld: wondverzorging, sondevoeding, zwachtelen of om toedienen van injecties.
Hulp en ondersteuning bij de dagelijkse handelingen valt ook onder wijkverpleging. Wat verstaan wij onder hulp bij de dagelijkse handelingen denk u hierbij aan: Persoonlijke verzorging, medicijnen innemen, wassen, douchen, opstaan, toiletgang en naar bed gaan.

Palliatief Terminale Zorg

Als u de laatste fase van uw leven thuis in uw eigen vertrouwde omgeving wilt doorbrengen helpt UzoZorg u hierbij. De mogelijkheden die wij in de deze fase bieden zijn zeer breed. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan nachtzorg maar er is ook de mogelijkheid om 24-uurs zorg te krijgen in deze fase. De zorg wordt volledig met u en uw naasten op uw behoeften afgestemd. De terminale fase wordt door een behandeld specialist of huisarts vastgesteld.

Wordt de zorg vergoed?

Bij UzoZorg begrijpen we dat u recht heeft op professionele verpleging en verzorging in uw eigen vertrouwde omgeving, ongeacht uw persoonlijke situatie zoals een handicap, ziekte, beperking of herstelperiode na een ziekenhuisopname. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het realiseren van dit recht en om u de best mogelijke zorg te bieden die aansluit op uw individuele behoeften en wensen.

Onze ervaren wijkverpleegkundige staat voor u klaar om samen met u en uw naasten uw zorgsituatie te bespreken. In een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om uw zorgbehoeften te begrijpen en uw zorgvraag helder in kaart te brengen. Op basis hiervan stellen we in samenspraak met u een zorgplan op maat op. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wensen, zodat de zorg volledig afgestemd is op uw situatie.

Bij UzoZorg vinden we het belangrijk dat u de zorg ontvangt die u nodig heeft. We werken samen met verschillende zorgverzekeraars en kunnen de zorgkosten rechtstreeks bij hen declareren, zodat u in de meeste gevallen gebruik kunt maken van vergoeding vanuit uw basisverzekering. Ook als particuliere zorg voor u de beste optie is, staan we voor u klaar. We bieden flexibele zorgarrangementen op maat, waarbij u zelf kunt bepalen welke zorgdiensten u wilt ontvangen en op welke tijdstippen.

Bij UzoZorg begrijpen we dat zorg aan huis meer is dan alleen medische zorg. Het gaat ook om persoonlijke aandacht, betrokkenheid en het creëren van een vertrouwde en veilige omgeving. Ons team van zorgprofessionals staat garant voor hoogwaardige zorg, waarbij we streven naar uw welzijn en comfort.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe UzoZorg u kan ondersteunen bij het realiseren van uw recht op zorg aan huis. We luisteren naar uw behoeften en zorgen ervoor dat u de zorg ontvangt die u verdient, zodat u in alle comfort en met vertrouwen kunt blijven genieten van uw eigen thuis.

Persoonlijke begeleiding

Het kan soms nodig zijn dat u extra ondersteuning nodig heeft om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Ook kan het zo zijn dat u na een ziekte moet leren omgaan met beperkingen hierin biedt Uzozorg u de nodige begeleiding.

 

 

  • Leren omgaan met hulpmiddelen
  • Ondersteuning bij de boodschappen doen
  • Ondersteuning bij dagelijkse activiteiten 
  • Behouden/stimuleren in de sociale contacten

 

Financiële flexibiliteit met persoonsgebonden budget (pgb)  Indien u recht heeft op een persoonsgebonden budget, bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw zorgdiensten in te kopen.  Wij ondersteunen u graag bij het benutten van uw persoonsgebonden budget, zodat u de zorg kunt ontvangen die het beste bij uw behoeften past.